Produse
Producatori
Transport gratuit Comanda rapida Comanda rapida

Pioneer CDJ 2000 Nexus White

8.200,00 RON
Suna pentru stoc
Descriere
Detalii Tehnice

Detalii Produs

DJii profesionisti au parte de o schimbare radicala odata cu aparitia noilor playere de la Pioneer - CDJ 2000 Nexus. Acestea sunt compatibile cu soft-ul rekordbox pe iPhone, iPod touch si iPad, cat si tablete si smartphone cu Android.


Cu un ADN mostenit de la mult iubitele CDJ 2000, seria Nexus a evoluat peste orice asteptari. DJii pot pregati acum mixuri incredibile si playlist-uri complexe cu ajutorul software-ului rekordbox. Muzica poate fi incarcata in aceste playere cu ajutorul unui USB sau chiar si prin WiFi.


Noile playere CDJ-2000 Nexus deschid noi oportunitati in timpul performantei cu Beat Sync. Acesta are controale dedicate pentru Master si Sync, care va lasa sa alegeti o lista de piese care sunt automat mixate in Master Deck. DJii se pot concentra pe performanta prin intermediul loop-urilor, cue-urilor si functiilor de editare live, toate in sincronizare perfecta.


Dotat si cu popularul Slip Mode, un tool esential pentru performanta, 2000 Nexus elimina orice risc atunci cand utilizati functii precum loop, scrath si reverse. DJii pot crea edituri live in timp ce Slip Mode mentine muzica pe mute in background si o aduce in fata cand edit-ul s-a incheiat.


Printre noile caracteristici se afla si Active Loop, cu ajutorul caruia DJii pot folosi rekordbox pentru a programa loop-uri automate in orice piesa, astfel, pot extinde o parte a unui track sau pot prelungi finalul unui track pentru a evita pauzele intre piese.


Functia Quantize se afla pe lista de noi caracteristici ale mixerului CDJ 2000 Nexus. Acum, Hot Cues si Hot Loops pot fi declansate in perfecta sincronizare cu muzica. Un buton dedicat Quantize face usor switch-ul intre playback-ul "free" si "quantized", dandu-le DJilor optinea de a alege intre cele mai bune metode de exprimare artistica. Intregul proces creativ devine astfel mai fluid odata cu memorarea acestor Hot Cues si Hot Loops.


CDJ-2000 Nexus transforma procesul de mixing in unul foarte usor. Piesele sunt analizate de rekordbox, iar browser-ul player-ului are incorporat un sistem de iluminat care va arata ce piese vor putea fi mixate bine in master deck. Acesta functioneaza mana in mana cu Master Tempo, care schimba viteza muzicii fara sa altereze pitch-ul. DJii vor obseva o imbunatatire semnificativa in calitate.