Produse
Producatori
Transport gratuit Comanda rapida Comanda rapida

Pioneer CDJ 850 Silver Digital Deck

3.850,36 RON
Suna pentru stoc
Descriere
Detalii Tehnice

Detalii Produs

 Inlocuitorul lui CDJ-800MK2, CDJ-850 ofera cateva imbunatatiri majore fata de predecesorul sau. Acest player este proiectat sa se simta si functioneze ca un CDJ-2000 sau CDJ-900, are si rekordbox-ul activat, mentinand in acelasi timp un pret accesibil.

 Indiferent de sursa: CD, USB (flash drive sau hard-disk) sau direct de pe PC sau Mac - acest player este potrivit pentru modul tau de lucru. MP3, AAC, AIFF ?i WAV (pana la formatul profesionist de 24-bit WAV) sunt acceptate.

 Este de asemena si compatibil rekorbox, ceea ce inseamna ca folosind software-ul gratuit rekordbox, va puteti pregati in prealabil, gestionand melodiile de pe PC-ul dumneavoastra pentru a crea un set mai bun. Puteti, de asemenea, sa va organizati setul "din zbor". Cu caracteristica Tag List va puteti organiza 20 sau mai multe melodii inainte sa va apucati de mixat. Unic la CDJ 850 este faptul ca puteti adauga, elimina sau schimba ordinea melodiilor din lista. Displayul va permite sa vedeti peak-urile si drop-urile din piesele dumneavoastra, ajutandu-va sa obtineti un mix fluent.

 Jog-ul de 206 mm ofera un control liber si rapid al mixului.

 Interfata USB HID permite utilizarea unui software DJ mult mai complex, fara ajutorul unui "control disk".

 Functiile suplimentare includ: Functia Auto Beat Loop, Tempo Variation, functia CD Resume si rezistenta la vibratii.