Produse
Producatori
Transport gratuit Comanda rapida Comanda rapida

Traktor Scratch A10

2.181,88 RON
2.249,36 RON
Suna pentru stoc
Descriere
Detalii Tehnice
Specificatii

Detalii Produs

Aceasta unitate puternica stabileste un nou punct de reper pentru interfatele audio DJ. Sucesorul mult aclamatului AUDIO 8 DJ, a fost foarte atent rafinat, atingand un nou nivel in conectivitate si performanta. Cu 10 intrari, 10 iesiri, 4 preamplificatoare phono, MIDI I/O si intrare de microfon, TRAKTOR AUDIO 10 vasatisface si cei mai exigenti DJ.

Aceasta interfata premium a fost construita pe baza unui design stabil si premiat al intrumentelor audio si hardware ale celor de la NI. Carcasa robusta, contruita din metal, convertoare AD/DA Cirrus-Logic, o noua tehnologie chip si o arhitectura a driver-ului complet revizuita asigura un sunet de top, calitate si latenta scazuta pentru un uz profesional atat pe scena cat si in studio.

Traktor Audio 10 este acum disponibil exclusiv cu sistemul de vinyl digital Traktor Scratch A10. Acest pachet contine interfata audio, cel mai recent software Traktor Pro 2, vinyl timecode si Cd-urile, si toate cablurile de care aveti nevoie pentru a conecta acest DVS.