Produse
Producatori
Transport gratuit Comanda rapida Comanda rapida

AUDIO76

Ca sa fim mai aproape de clientii nostri care sunt interesati de achizitionarea unor echipamente video, de sunet, de lumini, efecte speciale, etc., am decis ca prezenta in mediul online este mai mult decat o necesitate. Asadar, de cate ori sunteti in cautarea unor astfel de echipamente fiabile, de calitate si la preturi competitive, nu ezitati sa accesati pagina de internet www.audio76.ro, de unde puteti achizitiona simplu si rapid, chiar din confortul casei, produsele pe care vi le doriti, care va vor fi livrate prin curierat rapid sau la sediul companiei noastre din Constanta de unde le puteti ridica.


Acestea sunt doar cateva dintre produsele pe care le puteti comanda prin intermediul catorva click-uri din noul magazin online al companiei All Music - www.audio76.ro. Ele sunt fabricate de producatori importanti, renumiti pentru calitate. Printre acestia putem enumera: KV2 Audio, Krampera, Magic Effects, Eighteen Sound, Arno, Euromet, Alutruss, Dynacord, Electro Voice, Funcktion One, Omnilux, Outline, Psso, Sommer Cable, Antari, Dimavery, Ecler, Eurolite, Europalms, Futurelight, Kvant, Native Instruments, Ram Audio, Sennheiser, Shure, Allen&Heath, UDG, MBN Proled, Neumann, Stagetape, s.a.

Societatea All Music din Constanta are o experienta de 15 ani in domeniul organizarii de evenimente si al comercializarii de echipamente electronice ideale pentru diverse aplicatii si instalari fixe, precum: companii care activeaza in domeniul organizarilor de evenimente, cluburi, restaurante, baruri, sali de spectacole, spatii comerciale, formatii, trupe, institutii publice sau evenimente de orice natura (de mici sau mari dimensiuni).

Solutiile pe care le furnizam sunt in conformitate cu necesitatile si cerintele fiecaruia dintre voi deoarece ne dorim sa satisfacem chiar si cele mai exigente asteptari. Vom raspunde cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari, indiferent de complexitatea ei.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati sau sa accesati pagina de internet a companiei: www.audio76.ro, de unde puteti lansa chiar si comenzile voastre. 

                                                                                                  

La noi veti gasi solutia optima!