Produse
Producatori
Transport gratuit Comanda rapida Comanda rapida

Cum Cumpar?

Prin utilizarea functiilor legate de magazinul virtual www.audio76.ro, inclusiv emiterea comenzilor pentru produsele expuse, declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a magazinului online, expuse mai jos. Operatorul www.audio76.ro isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni pentru asigurarea unor servicii de calitate si siguranta tranzactiilor pentru toate partile implicate.

Politica de pret

Preturile afisate pe site contin TVA si nu includ cheltuielile de transport. Pentru conditiile de transport va rugam sa cititi sectiunea\"cum se face livrarea?\". Pentru anumite produse sau categorii de produse pot exista oferte speciale, al caror pret este mai mic decat pretul normal de vanzare. Aceste preturi sunt evidentiate special pe pagina fiecarui produs, impreuna cu discount-ul acordat.

Aditional, urmare a unui program de fidelizare, puteti beneficia de discount-uri personale, acordate pentru cea mai mare parte a produselor din catalog. Exceptie de la aplicarea discount-urilor personale fac anumite produse pentru care operatorul site-ului a aplicat deja reduceri substantiale.

Cum cumpar?

Accesul in catalogul de produse www.audio76.ro este public. Toti vizitatorii site-ului dispun de functia\"cos virtual\" de cumparaturi, in care pot adauga produsele selectate. Utilizarea cosului de cumparaturi nu va obliga financiar, acesta avand rolul de a colecta produsele de care sunteti interesat.

Comandarea produselor se face utilizand functia de comanda, disponibila in fereastra de afisare a cosului. Pentru emiterea comenzii este necesar sa va autentificati cu datele contului dvs. sau sa va creati unul nou. Formularul de comanda va contine toate datele necesare facturarii si livrarii produsului.

Factura se poate emite atat pe persoana fizica, cat si pe persoana juridica.

Confirmarea comenzii

Fiecare comanda emisa va fi confirmata fie on-line, fie telefonic. Confirmarea telefonica este obligatorie pentru clientii noi.

In cazul in care comanda dvs. nu poate fi confirmata, datorita faptului ca nu putem lua legatura cu dvs., utilizand oricare din metodele de contact, ca urmare a furnizarii de informatii eronate la inregistrarea pe site, operatorul poate lua decizia revocarii acesteia, in termen de 10 zile de la emitere.

Cum platesc?

Metodele curente de plata sunt:

  • plata ramburs, la primirea produselor pentru comenzii ce nu depasesc 5000 RON
  • ordin de plata, inainte de expedierea produselor

Costurile de transport nu sunt incluse, fiind achitate separat la primirea produselor.

Cum se face livrarea?

Livrarea produselor www.audio76.ro se face numai pe teritoriul Romaniei. Metodele curente de livrare sunt:

  • curier rapid
  • livrare la sediul SC ALL MUSIC SRL, de unde o puteti ridica

Costul transportului nu este inclus in pretul produselor, fiind achitat separat transportatorului (in cazul in care comanda nu se incadreaza in metodele de livrare gratuite).

Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este in general cuprins intre 24 - 48 de ore de la confirmarea comenzii si, dupa caz, achitarea unui avans. Fiecare produs are un termen de disponibilitate distinct, afisat pe site. Acest termen de disponibilitate poate oscila in diferite perioade de timp. Pentru comenzile primite sambata sau duminica expeditia se face luni. Pentru comenzile primite in timpul sarbatorilor legale expeditia se face in prima zi lucratoare imediat urmatoare.

Toate expeditiile sunt insotite de factura fiscala si certificatul de garantie.

Detalii privind expeditiile trimise catre dumneavoastra puteti afla din contul dumneavoastra de pe www.audio76.ro, sectiunea comenzi. Pentru detalii privind livrarea puteti contacta biroul local al transportatorului.

Limite de responsabilitate privind achizitiile online

www.audio76.ro nu este sub nici o forma responsabil pentru depasirea termenului de disponibilitate si de livrare a produselor. Comandarea produselor nu garanteaza livrarea produselor in termenul afisat.

www.audio76.ro nu isi asuma responsabilitatea comandarii produselor incompatibile cu alte echipamente pe care le detineti. Decizia privind achizitia unui anumit echipament de pe www.audio76.ro va revine in totalitate.

Responsabilitatea asupra integritatii produselor livrate apartine cumparatorului, incepand cu momentul expeditiei acestora. Riscurile ivite pe parcursul transportului nu revin operatorului www.audio76.ro.