Produse
Producatori
Transport gratuit Comanda rapida Comanda rapida

Politica de returnarea produselor in 10 zile

Conform legislatiei in vigoare O.G.130/2000, folosind tehnicile de vanzare la distanta, se poate opta pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art.4 alin.1 lit.b din O.G.130/2000 in termen de 10 zile de la primirea produsului in urmatoarele conditii:

- in limita termenului dat mai sus trebuie trimisa o notificare scrisa in acest sens prin eMail la departamentul de vanzari audio76, datele de contact gasiti aici:CONTACT
- produsele returnate sa nu prezinta urme de folosire, sa fie in stare perfecta de functionare, au ambalajul original si accesoriile in stare perfecta.
- produsul trebuie sa fie insotit de factura si alte acte primite in original.
- audio76.ro va returna clientului contravaloarea produsului in tremen de 30 zile de la data receptionarii retur. Detaliile modalitatii de returnare vor fi stabilite dupa acceptarea produselor in returnare.
- Costurile de transport si cel al returnarii contravalorii sunt suportate de catre client. Daca costul transportului de returnare este mai mica decat cel al valorii de returnat si clientul a optat pentru transortul cu \\\"plata la destinatie\\\" acest cost se va scade din valoarea de returnat.
- nu se accepta trimiterea produselor cu specificarea cererii unui ramburs (contravalorea de returnat). Produsele mai intai vor fi verificate de catre reprezentantii audio76.ro
- in cazul observarii deficientelor in functiune datorita utilizarii sau deficiente in aspectul produsului (urme de folosire, zgarieturi etc) audio76.ro poate conditiona acceptarea returnarii cu conditia retinerii unei valori (cost restocare) din valoarea produsului.
- Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.