Produse
Producatori
Transport gratuit Comanda rapida Comanda rapida

Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Siteul www.audio76.ro este un magazin virtual, care are ca principal obiectiv comercializarea de produse electronice audio - video. Operatorul site-ului este SC ALL MUSIC SRL, J13/1853/2007, RO 21870990.

Prin accesarea site-ului www.audio76.ro declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare enuntate mai jos.

Continutul site-ului este public, anumite functii, servicii sau informatii fiind disponibile numai membrilor inregistrati si conectati in urma unei proceduri de autentificare. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii de utilizare www.audio76.ro va rugam sa nu va inregistrati si sa nu utilizati serviciile si informatiile oferite de acesta. Eventualele schimbari ale termenilor de utilizare, neacceptate de dvs., vor atrage suspendarea contului de utilizator in termen de maxim 24 de ore de la notificarea dvs., folosind orice modalitate de contact prezentata pe site.

 

Termeni de garantie

1. Conditii generale

Se acorda o perioada de garantie de 12 luni de la data livrarii articolului pentru toate produsele, exceptand produsele Dynacord, Electro-Voice, Midas, KlarkTeknic, SGM, Outline, Funktion One: 36 luni; videoproiectoare Optoma: 24 luni; lampi videoproiectoare: 3 luni in limita a 1000 de ore de functionare; castile audio: 6 luni.

Timpul mediu de functionare a produselor este de 5 ani, exceptie facand efectele de lumini cu elemente mecanice multiple in miscare pentru care timpul mediu de functionare este de 3 ani.

2. Conditii de garantie

Modalitatea de asigurare a garantiei oferite de SC ALL MUSIC SRL consta in repararea echipamentelor sau a accesoriilor livrate.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul are urmatoarele obligatii:

 • produsul sa fi fost cumparat din magazinul nostru si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput.
 • sa respecte instructiunile de folosire
 • sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator
 • sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul

Garantia isi pierde valabilitatea in caz de manipulare gresita, folosire incorecta sau in cazul interventiilor neautorizate.
In cazul in care pe certificatul de garantie nu este specificat altfel, locul prezentarii pentru a beneficia de garantie este pe Str. Interioara, Nr.3 Incinta Ghiural, Constanta, costul transportului fiind suportat de catre cumparator.
Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile consumatorului sunt prevazute in OG 21/1992 si HG 394/1995.
Nu fac obiectul garantiei: bobina si sistemul mobil al difuzoarelor, orice tip de bec, lichide, orice tip de consumabile.
Garantia nu se extide asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.
In cazul efectuarii de reparatii in garantie, se va emite un deviz de lucrari cu detaliile necesare, la fiecare interventie.

Cauze de defectare/pierdere a garantiei:

 • efecte de lumini: aprinderea/stingerea la intervale mici de timp a becurilor cu ardere in gaze; atingerea cu mana a becurilor; instalarea improprie in soclu;
 • incinte acustice, amplificatoare: folosirea unui amplificator impropriu atat ca impedanta cat si ca putere; conectarea incorecta; setarea crossoverului la parametrii necorespunzatori; folosirea de conductori necorespunzatori; manipularea incorecta a surselor de semnal;
 • generale: variatii de tensiune, avarii sau deteriorari mecanice, expunere excesiva la radiatii solare, lipsa sau modificarea seriei aparatului, modificari ale produsului, deteriorari ale incintelor acustice sau a amplificatoarelor datorate unor semnale distorsionate sau care au depasit puterea nominala indicate;
 • defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalarea prescrise in manualul de utilizare;
 • deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 • inundarea, incendierea, expunerea la soare, trasnete, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 • distrugerea circuitelor interne datorita socurilor de tensiune ale retelei electrice;
 • deteriorarea de genul zgarieturi, fisuri, rupturi ale elemntelor demontabile sau nedemontabile care nu au fost aduse la cunostinta vanzatorului in momentul achizitionarii.

3. Interventia in perioada de garantie

 • Documentele necesare la prezentarea la unitatea service sunt: certificat de garantie completat corect precum si documentul de plata (factura sau chitanta fiscala).
 • Dreptul la garantie se prelungeste cu durata in care produsul se afla in service.
 • Daca bunurile aduse in service nu sunt ridicate in termen de 60 de zile de la data instiintarii cumparatorului de repararea acestora, firma isi rezerva dreptul de a le comercializa pentru recuperarea cheltuielilor efectuate pentru repararea lor.
 • La solicitarea beneficiarului, echipamentul la care apar defectiuni se inlocuieste cu unul similar, oferit gratuit pentru utilizare pe toata durata remedierii defectiunilor.